Wikileaks Έγγραφο φωτιά: Συζήτηση μεταξύ αξιωματούχων επιβεβαιώνει την Εξωγήινη ζωή

Το έγγραφο αφορά κάποιο κομμάτι μιας συζήτησης μεταξύ δύο αξιωματούχων στο Αφγανιστάν. Έχει τίτλο: "ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΠΡΕΣΒΗ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ".

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση να τερματιστούν οι εχθροπραξίες μεταξύ των κρατών. Πρέπει να λυθούν οι διαφορές των ανθρώπων προτού προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα φαίνεται να εννοείται συμπερασματικά.

Ότι υποστηρίζω εδώ και χρόνια. Δεν μπορούμε να περάσουμε στο επίπεδο 2 αν δεν τερματιστούν όλες οι εχθροπραξίες και η απληστία για πλούτο και δύναμη κάποιων ανθρώπων, οργανισμών ή εταιρειών. Όταν ξεπεράσουμε την ανθρώπινη ματαιοδοξία τον εγωισμό και λειτουργήσουμε από κοινού, με γνώμονα το συμφέρον του πλανήτη μας, τότε ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός θα είναι έτοιμος να κάνει επίσημα την πρώτη επαφή.

Το άσχημο σενάριο της παραπάνω υπόθεσης είναι ότι οι παγκόσμιοι σφετεριστές δεν πρόκειται να παραμερίσουν το χρήμα και να γίνουν ξαφνικά ιδεολόγοι σώζοντας τους λαούς της γης... Θα επιδιώξουν ακόμα και έναν παγκόσμιο πόλεμο προκειμένου να αφανιστεί η μεγαλύτερη μάζα των ανθρώπων.... και έπειτα να υλοποιηθεί η παραπάνω σκέψη, θέτοντας τους εαυτούς ξανά κυρίαρχους και μια ελίτ "σκλάβων" που θα αποτελέσει τον πληθυσμό του πλανήτη.

Βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο γήινος πολιτισμός να αυτοκαταστραφεί όπως τόσοι άλλοι και να μην μπορέσει ποτέ να έρθει σε επαφή με κάποιον εξωγήινο πολιτισμό. Happy End δεν υπάρχει μόνο η σκληρή πραγματικότητα, ή ξεπερνάμε τα προβλήματα ή καταστρεφόμαστε. Γι αυτό και στο έγγραφο επισημαίνεται ότι ο πόλεμος είναι πολύ επικίνδυνος.

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Τώρα ίσως κάποιοι αναρωτηθούν πως και γιατί κάποιος Δήμαρχος στο Αφγανιστάν έκανε μια συζήτηση τέτοιου είδους με τον Πρέσβη... Πόσο σίγουροι είστε ότι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν έγινε για τους λόγους που ανακοίνωσαν;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά

Η δολοφονία του Τζον Κένεντι και ο μυστηριώδης ρόλος του ανθρώπου με την ομπρέλα