Αδιαμφισβήτητη απόδειξη UFO είναι πραγματικό!


Στην αποστολή STS του διαστημικού λεωφορείου-75 το 1996, η NASA είχε δρομολογήσει ένα νέο ηλεκτρονικό πείραμα δύναμη, που ονομάζεται Electro Dynamic Tether, που σχεδίαζε τη συλλογή ενέργειας στην ιονόσφαιρα της γης και το μαγνητικό πεδίο. Το σύστημα πρόσδεσης ήταν συνολικά δώδεκα μίλια μακριά και θα ήταν ένας τρόπος να  προωθούν σε αυτό έναν πύραυλο χωρίς τη χρήση καυσίμου πυραύλων. Μια ανεξάρτητη πηγή διατήρηση της εξουσίας. Μετά το πείραμα που ήταν σε εξέλιξη για λίγες ημέρες, το σύστημα πρόσδεσης υπερφορτωμένο, έσπασε και έγινε ασύνδετο από το τακτικό λεωφορείο που οφείλεται σε εσφαλμένο υπολογισμό του ποσού του ρεύματος που θα εισέπραττε. Δεδομένου ότι το σύστημα πρόσδεσης επιπλέει μακριά,  πραγματικά ενδιαφέρον είναι, όταν εστιάζονται σε αυτό σχετικά με την πρόσδεση και είναι 77 μίλια μακριά. Είναι μάλλον απίστευτο όταν βλέπεις το βίντεο της NASA. Θα μοιάζει με ένα UFO super highway, εννοώ ότι είναι παντού πηγαίνει προς κάθε κατεύθυνση. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι είναι είτε διαστημικά σκουπίδια ή φωτοβολίδες ή σφάλμα του φακού. Καλά για το ένα, όταν ακούτε τον αστροναύτη να μιλάει, δηλώνει ότι υπάρχει «πολλά συντρίμμια που επιπλέουν σε πρώτο πλάνο", όταν τα αντικείμενα με μεγάλη σαφήνεια πάνε πίσω από το σχοινί. Αυτό θα αποκλείσει κάθε είδους εφέ φωτισμού του φακού και με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί ο αστροναύτης δεν θα αναγνωρίσει το γεγονός ότι δεν ήταν σε πρώτο πλάνο. Δύο, όταν κάνει τις μετρήσεις των αντικειμένων που χρησιμοποιούν το σύστημα πρόσδεσης ως σημείο αναφοράς. Τα αντικείμενα είναι εύκολα να δείτε ότι είναι μεγαλύτερα από ένα μίλι σε διάμετρο, και όπως θα δείτε και μόνοι σας, αν τα αντικείμενα ήταν να πω ένα μίλι πίσω από το σχοινί, θα ήταν ορισμένα από τα αντικείμενα αυτά μέχρι και έξι μίλια σε διάμετρο. Λίγο μεγάλα για διαστημικά σκουπίδια δεν νομίζετε; Αν ήταν λοιπόν διαστημικά σκουπίδια θα διάθεταν όλα το ίδιο παλμό φωτός και δύο, θα ήταν όλα τα ίδια σχήματα? Όπως θα δείτε αυτά τα αντικείμενα, ως επί το πλείστον μοιάζουν πολύ. Είτε έτσι είτε αλλιώς, πιστεύω ότι αυτή είναι αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι τα UFO είναι πολύ πολύ πραγματικά.

Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας.
Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.
ask2use: Μόνο αποσπασματική αντιγραφή Ο δημιουργός σας επιτρέπει να αντιγράψετε μόνο μέρος του κειμένου. Το απόσπασμα αυτό δεν πρέπει να ξεπερνάει το 50% του συνολικού κειμένου. Και μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή, ως ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) ολόκληρου του άρθρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά