Η αλήθεια είναι εκεί έξω



  Ποια είναι η αλήθεια;

Υπάρχουν τρεις τύποι της αλήθειας. Υπάρχει η γνώμη σας για το τι πιστεύετε ότι είναι η αλήθεια, όπως κάποιος που πιστεύει ότι η Βίβλος είναι γεγονός και ότι η γη μαζί με το σύμπαν είναι μόλις 6000 ετών. Στη συνέχεια, υπάρχει η αλήθεια που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη και αναφέρει ότι η Γη είναι περίπου 5 δισεκατομμυρίων ετών και ότι το σύμπαν είναι περίπου 14 δισεκατομμυρίων ετών. Έπειτα, υπάρχει η πραγματική αλήθεια. Αλλά εμείς οι γήινοι δεν ξέρουμε την πραγματική αλήθεια, επειδή για παράδειγμα νομίζουμε ότι ο homo-Σάπιεν υπάρχει εδώ και 100.000 έως 250.000 χρόνια. Βλέπετε? Εμείς, ως ένα είδος που δεν γνωρίζουμε καν πόσο καιρό έχουμε εδώ,και από που προερχόμαστε ,και αυτό μόνο είναι η καλύτερη εκτίμηση κάποιου. 

     Δεδομένου ότι ο χρόνος προχωρά, και εμείς έχουμε ανατεθεί σε αυτό που είμαστε ως ένα επίγειο είδος.Τώρα ζούμε σε ένα μέρος του χρόνου, όπου η αλήθεια για όλα όσα γνωρίζουμε ως είδος έχει αρχίσει να προβληματίζει. Άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν ξυπνήσει το γεγονός ότι υπάρχουν εκατοντάδες εάν όχι χιλιάδες νέα αρχαιολογικά ευρήματα που πρέπει ακόμη να μελετηθούν , όπως οι Πυραμίδες της Κίνας , Πυραμίδες της Βοσνίας , Υποβρύχια Πυραμίδες της Ιαπωνίας (Yonaguni Μνημείο) , το ημερολόγιο Adam της Νότιας Αφρικής,  Dropa πέτρες της Κίνας, γίγαντας σκελετοί και ο κατάλογος συνεχίζεται και με πολλά ακόμα αρχαιολογικά ευρήματα είναι αυτό που κάνει την ιστορία όπως την ξέρουμε να βασίζεται σε λάθει. Το πρόβλημα είναι μερικοί άνθρωποι χειρίζονται τα γεγονότα των ευρήματων αυτών αν είναι πραγματικά, περιλαμβάνοντας την Βικιπαίδεια. Το γεγονός ότι υπάρχουν τόσα πολλά νέα αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν ακόμη να διερευνηθούν και η γνώση από αυτά ,που έχουν αποτελέσει αντικείμενο χειραγώγησης, πρέπει μέσα μας να αποφασίσουν τι είναι πραγματικό και τι δεν είναι. Υπάρχει μόνο ένα συμπέρασμα σε αυτό το σενάριο, και ότι εμείς ως είδος δεν γνωρίζουμε την πραγματική αλήθεια για εμάς, τη γη ή το σύμπαν. Είναι μόνο η καλύτερη εκτίμηση κάποιου που επιτυγχάνεται με τη γνώση των πραγμάτων που έχουν βρεθεί σε αυτή τη γη και τι μπορούμε να δούμε στον ουρανό. Ως εκ τούτου, η μόνη αληθινή γνώση μας κέρδος, είναι η γνώση που αναζητάμε να βρούμε για τον εαυτό μας, και αυτό που εμείς ως άτομα γνωρίζουμε ως αλήθεια. 

  Το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι γνωρίζουν περισσότερο την πραγματική αλήθεια από τους άλλους δημιουργεί έναν κόσμο όπου πραγματικά δεν υπάρχει κοινά πραγματική αλήθεια. Κάθε ένας και κάθε άτομο σε αυτή τη Γη έχουν μια διαφορετική αντίληψη του τι είναι η αλήθεια. Αλήθεια είναι αυτό που αποφασίζεται ως άτομα ότι είναι πραγματική. Το έτος 2010 και σε όλα τα εκθέματα του χρόνου, και προφητείες που δημιουργήθηκαν από τους ανθρώπους από το παρελθόν, όπως το ημερολόγιο των Μάγιας, Hopi Προφητεία, Ι Τσινγκ, ο Νοστράδαμος και ο Edgar Cayce όλοι έχουν δηλώσει ότι το τμήμα της γραμμής χρόνου της Γης που βρισκόμαστε σήμερα που ζούμε σε αυτή πρόκειται να κάνει μια δραματική αλλαγή. Αυτή η δραματική αλλαγή πιστεύω ότι δεν πρόκειται να είναι το τέλος του κόσμου, Ημέρα της Κρίσεως ή κάτι τέτοιο. Όχι, αυτό που πιστεύω ότι συμβαίνει και τι πρόκειται να γίνει, με κορύφωση κατά το έτος 2012 είναι μια πλήρης μεταστροφή της παγκόσμιας συνείδησης, και ήδη αυτό έχει αρχίσει.

Καθώς το ηλιακό μας σύστημα περνά μέσα από τα στάδια της ζωής του, ο κόσμος του είναι συνεχώς μεταβαλλόμενος. Έτσι, όπως οι αλλαγές από το σύμπαν μας αλλάζουν με αυτήν, κάθε άτομο, κάθε μόριο, κάθε σκέλος του DNA αλλάζει συνεχώς. Μερικές φορές αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν πολύ πιο γρήγορα δημιουργώντας διάφορα στάδια της ζωής που είναι απλά εξέλιξη. Είμαστε απλά μέρος του σύμπαντος.

Έχει αποδειχθεί ότι ο ήλιος μας, επηρεάζει άμεσα την κατάσταση  του μυαλού μας. Κάθε μεγάλος πόλεμος σε όλη την ιστορία  όλων αυτών που συνέβησαν έγιναν κατά τη διάρκεια του μέγιστου ενός ηλιακού κύκλου. Γνωρίζοντας αυτό το στάδιο είναι σε θέση να μας βάλει σε μια χρονική κλίμακα των διαφόρων επιπέδων της παγκόσμιας συνείδησης. Έτσι, με αυτά τα διαφορετικά με τους κύκλους, το μυαλό μας είναι έτοιμο για την προσαρμογή σε αυτές τις αλλαγές, δημιουργώντας διαφορετικά επίπεδα συνείδησης. Ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι ο ήλιος μας υπαγορεύει πώς σκεφτόμαστε.

Quantum Mind:

"Το μυαλό κβαντική ή η κβαντική υπόθεση συνείδηση προτείνει ότι η κλασική μηχανική δεν μπορεί να εξηγήσει πλήρως τη συνείδηση και δείχνει ότι η κβαντική μηχανική και φαινόμενα, όπως η εμπλοκή των κβάντα και υπέρθεση, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο μυαλό  τη λειτουργία του, και θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για μια εξήγηση της συνείδησης "


Memetics:

Meme: ένα σχέδιο ενημέρωσης, που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη ενός ατόμου, το οποίο μπορεί να αντιγραφεί στη μνήμη του άλλου ατόμου.

Memetics: η θεωρητική και εμπειρική επιστήμη που μελετά αναπαραγωγή, διάδοση και την εξέλιξη των μιμιδίων.

Memetics είναι το πώς θα εξελίσσονται ως είδος. Ως μία από τις πεποιθήσεις γίνεται όλο και πιο δημοφιλής από την άλλη, είναι οι πεποιθήσεις που δημιουργούν πρότυπα πληροφορίες οι οποίες με τη σειρά τους δημιουργούν μια παγκόσμια συνείδηση. Μόλις το μυαλό μας είναι σε θέση να δεχτεί αυτά τα πρότυπα, τα νέα τρένα της σκέψης,θα είναι σε θέση να επεξεργάζεται ,και με επέκταση το μυαλό μας και τη συνείδησή μας ,κάτι που δεν μπορούσε πριν από ένα νέο επίπεδο συνειδητότητας.

  Μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της γης γνωρίζει ότι η γη είναι ένα μικρός σφαιρικός πλανήτης που κινείται σε ένα ηλιακό σύστημα που βρίσκεται στον γαλαξία μας. Ενώ άλλοι ,μερικές φυλές του Αμαζονίου που είχαν σχεδόν μηδενική επαφή με τον έξω κόσμο να πιστεύουν κάτι τελείως διαφορετικό. Σημείο μου είναι ότι η κοινή γνώση και η πλειοψηφία του πληθυσμού της Γης ξέρει ότι κάνει κάτι αληθινό ή όχι. Είτε πρόκειται για πραγματικό, δεν έχει καμία διαφορά, ή είναι ατομική πραγματικότητα αυτού που για σας αντιλαμβάνεστε να είναι αλήθεια.



Εάν σας είπα για αλλοδαπούς από τον εξωτερικό χώρο που επισκέπτονται τη γη μέσω ενός ιπτάμενου δίσκου, κάποιοι θα πουν ότι είναι απλά κάτι χωρίς νόημα. Ενώ άλλοι που έχουν γίνει μάρτυρες είτε ένος UFO ,ή είχαν έρθει σε επαφή με απαγωγή ή τη μετακύλιση γνωρίζουν ότι στο εσωτερικό τους είναι μια απόλυτη πραγματικότητα, καθιστώντας το σε αλήθεια. Υπάρχει επίσης τεράστιο μέρος του πληθυσμού των ανθρώπων που δεν έχουν γίνει ποτέ μάρτυρες σε ένα UFO, ούτε είχαν καμία επαφή, και πιστεύουν ότι γνωρίζουμε ως άνθρωποι, διαστρικά όντα που επισκέπτονται τον πλανήτη μας. Εάν πάρετε τον πληθυσμό του κόσμου για να δούμε πόσα από τα 6,6 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη μας πιστεύουν ότι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη, είναι περισσότερο από το μισό. Οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν είναι αυτοί που ζουν σε έναν κόσμο όπου το μεγαλύτερο μέρος των πληροφοριών τους, το αντλούν από μεγάλες πηγές των μέσων ενημέρωσης και  θρησκευτικές πηγές.

Βλέπετε, η αλλαγή αποτελεί ήδη πραγματικότητα. Δισεκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν σε εξωγήινους και κυριολεκτικά αλλάζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε, ως είδος.Η εξέλιξη των νέων μοντέλων η ενημερωτική μετατόπιση της συνείδησή μας, αναγνωρίζοντας ότι για πολλά νέα ερωτήματα είμαστε ενήμεροι και ότι πρέπει να απαντηθούν: από πού ερχόμαστε, ποιοι πραγματικά είμαστε και το ρολό μας στο σύμπαν.



Όπως βλέπετε τα γεγονότα της ιστορίας μας ξεδιπλώνονται καθώς νέες ανακαλύψεις γίνονται, ένα σχήμα που προκύπτει είναι πίσω επάνω από το χρόνο της επιστήμης και αυτό είναι το γεγονός ότι το DNA μας έρχεται από κάποιον μακρινό πλανήτη. Θεωρείται ότι το ανθρώπινο είδος ανήκει σε ένα πολύ παλαιότερο είδος των όντων που ανακάλυψε τη γη πολύ πριν υπάρξει οποιουδήποτε τύπος των ειδών που περιπλανιόταν στον πλανήτη. Ζούμε σε ένα πολυδιάστατο κόσμο όπου ο χρόνος και ο χώρος είναι άνευ σημασίας. 
Εμείς ως άνθρωποι έχουμε τη δύναμη να ταξιδέψουμε στο χρόνο και στο χώρο και το κάνουμε κάθε βράδυ όταν κοιμόμαστε. Όταν το όνειρο, πολλοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα είναι αστρική προβολή σε μια διαφορετική διάσταση. Η οποία θα δώσει την εξήγηση για ποιο λόγο όταν στο όνειρο, μπορείτε να πάτε μέρη που δεν έχετε πάει ποτέ πριν και συναντηθήκατε με άνθρωπους που δεν έχετε δει ποτέ. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα μπορούν να συμβούν σε ένα όνειρο, γιατί δεν υπάρχουν σύνορα, το πώς να απελευθερώσεις το μυαλό από το 3-D φυσικό κόσμο που ζούμε μέσα.

Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας.
Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.

ask2use: Μόνο αποσπασματική αντιγραφή Ο δημιουργός σας επιτρέπει να αντιγράψετε μόνο μέρος του κειμένου. Το απόσπασμα αυτό δεν πρέπει να ξεπερνάει το 50% του συνολικού κειμένου. Και μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή, ως ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) ολόκληρου του άρθρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά

Η δολοφονία του Τζον Κένεντι και ο μυστηριώδης ρόλος του ανθρώπου με την ομπρέλα